21 februari, 2014

”Vi ska inte göra om dig till någon annan, vi ska göra dig till lite mer du”

Med start på internationella kvinnodagen den 8e mars anordnar Pantomimteatern en veckolång festival med föreställningen ”Det gyllene snittet” som utgångspunkt.  I foajén kommer man att ställa ut det mesta av sitt eget researchmaterial och efter en kort paus ställer sig en av flera mycket kunniga och spännande gäster på scen för att tala om tematiken i ”Det gyllene snittet” utifrån sitt eget perspektiv. I fokus står KROPPEN och den skrupelfria skönhetsindustrin. Skönhetsindustrin blomstrar i världen och många unga får tidigt lära sig att värdera sig utifrån sitt utseende.

Den 13 mars är det Dr. charles Randquist som kommer att svara på frågor från unga högstadie- och gymnasieelever efter att de först har fått sett en föreställning av Pantomimteatern: "Det Gyllene Snittet".
En föreställning som handlar om kroppen och sökandet efter en egen identitet: ”Vi ska inte göra om dig till någon annan, vi ska göra dig till lite mer du”


Festival med föreläsningar
På Teater Påfågeln den 8 – 14 mars, start kl 19:00

Den perfekta kroppen, sitter den i knoppen? Hur mår våra kroppar egentligen och hur mår vi av att tänka så mycket på våra kroppar?

Besök Pantomimteaterns hemsida